Werkvoorbereider

Functieomschrijving:

Als werkvoorbereider werk je zelfstandig in ons team van circa 30 werknemers. Je richt je op één of meerdere gebieden van o.a. inkoop, planning, werkmethodes, materiaalkeuze, logistiek & kwaliteit. Je levert een bijdrage aan het beoordelen van offertes en aan contractvorming met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers. Naast deze werkzaamheden ondersteun je de afdeling calculatie.

Wij zijn een modern, jong en onderscheidend bouwbedrijf. Werken met de nieuwste technieken in de woning-, utiliteits- en agrarische bouw, zijn een vooruitstrevend bedrijf en constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen.

Functie-eisen:

-In het bezit van een MBO/HBO diploma bouwkunde, aangevuld met specifieke cursussen
-Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
-Stressbestendig en flexibel
-Goed kunnen samenwerken in een platte organisatie
-Ervaring met 3-D tekenen is een pré
-In het bezit van een rijbewijs
-Kennis van AutoCad en Office
-Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
-Positieve inzet en geen 9-5 mentaliteit
-Initiatief tonend en oplossingsgericht denken

Wij bieden een boeiende zelfstandige fulltime functie binnen een collegiaal team. Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao.

Je kunt je sollicitatie voorzien van cv mailen naar:
admin@bouwbedrijfbakker.nl

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.