Woningbouw

Wij hebben ervaring in het bouwen van woningen, woningen die aansluiten bij uw wensen. Want dat is waar het ons om gaat: uw wensen vervullen! Wij zijn benieuwd naar uw plannen. Wij geven u de ruimte om uw verhaal te vertellen en luisteren hier graag naar. Wij zullen u vanuit onze deskundigheid adviseren en uw wensen samen met onze architect naar een schetsplan omzetten. We toetsen het plan aan de geldende regelgeving en maken uiteindelijk een definitief ontwerp. Eventuele vergunningsaanvragen kunnen wij ook voor u verzorgen. Tot slot realiseren wij uw bouwproject met onze eigen vakspecialisten. 

Van ons krijgt u volledig inzichtelijk wat de woning gaat kosten. Om tot een heldere offerte te komen, laten we niets aan het toeval over. We willen in een later stadium namelijk niet voor verrassingen komen te staan. Door samen de woning goed voor te bereiden en open met elkaar te communiceren, kunnen we uitkijken naar een betrouwbare, plezierige relatie.

Wij bouwen woningen voor zowel de pariculiere- en zakelijke klant alsmede woningcorporaties. 

Verbouw & renovatie

Wanneer u al jarenlang op dezelfde plek woont, bent u gehecht aan uw woning en de omgeving. Wij begrijpen dat u veel herinneringen heeft aan de woning.
Het restaureren, moderniseren, verbouwen of opknappen van uw woning kan een goede oplossing zijn om meer ruimte, licht of vernieuwing te creëren in uw eigen huis. Een kleine aanpassing kan al een groot verschil maken.
De woonkamer vergroten met een erker of aanbouw, een dakkapel voor meer licht en ruimte of de garage ombouwen tot kantoor om ook een werkplek thuis te hebben. Wij kijken welke vergunningen u nodig heeft of misschien kunnen we zelfs wel uitbouwen zonder vergunning. Vergunningen zijn complex en daarom helpen wij u hierbij. Tijdens de renovatie of verbouwing heeft u hier dus geen omkijken naar.

Elke aanpassing aan uw woning moet extra woonplezier creëren. Wij begrijpen dat een gevoel bij uw huis het belangrijkste is. Uw huis moet voelen als een thuis.

 

Portfolio woningbouw

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.