Agrarische bouw

Bij u aan de keukentafel leren we u beter kennen. We willen uw situatie zien en uw verhaal horen. U heeft ongetwijfeld al goed nagedacht over de nieuwbouw of uitbreiding van uw stal of schuur. Wij schuiven graag aan om samen met u te kijken waar u goede stappen kunt maken binnen uw bedrijf. Want het doel is de productie en het welzijn van uw dieren te verhogen en de kosten te verlagen. Met creatieve oplossingen, doordachte technieken en een doortastende aanpak bouwen wij graag uw ligboxenstal, een wagenberging of een koel- of bewaarloods.

Het gaat immers om de oplossing

Ideeën zijn er vaak meer dan genoeg, maar wij vinden dat het vooral gaat om de oplossing. De oplossing ligt in de praktijk vaak in het creëren van ruimte en gemak. Op een duurzame manier kijken we naar uw bedrijf, het milieu en de dieren. Daarnaast houden we rekening met alle regels en wettelijke eisen zoals vergunningen en subsidieaanvragen. Wij regelen uw vergunningen en subsidieaanvragen en werken met een open vizier en bieden transparantie in de opbouw van kosten. Van ons krijgt u volledig inzichtelijk wat het project gaat kosten. Om tot een heldere offerte te komen, laten we niets aan het toeval over. We willen in een later stadium namelijk niet voor verrassingen komen te staan. Door samen het project goed voor te bereiden en open met elkaar te communiceren, kunnen we uitkijken naar een betrouwbare, plezierige relatie.

 

Portfolio agrarische bouw

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.