• Werken bij

Werken bij

Bij bouwbedrijf Bakker vinden we het geweldig om proactief mee te bewegen met de industriële revolutie. De bouw gaat alsmaar door en samen met een innovatief team willen wij graag mee doen met de nieuwste ontwikkelingen.

Werken bij bouwbedrijf Bakker betekent jezelf ontwikkelen. Bij ons is vakmanschap de basis. Vakmanschap die al aanwezig is of die wij proberen te creëren. Bij bouwbedrijf Bakker zien we het als een uitdaging om talenten te (h)erkennen en te laten groeien. Want hoe meer kracht er vrij komt, hoe beter wij kunnen meebouwen aan een leefbare samenleving.

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:


Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor nieuw talent. Ook als wij geen openstaande vacatures hebben, zien wij graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt je sollicitatie voorzien van cv, opsturen naar admin@bouwbedrijfbakker.nl

Werken en leren

Middelbare school diploma op zak en werken in de bouw? Bij ons kan je een leer- en werktraject volgen. Wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf. Tijdens de opleiding ben je in dienst van ons. Je krijgt een leer- en arbeidsovereenkomst voor maximaal twee jaar en ontvangt een weekloon volgens de cao bouwnijverheid.

In die periode werk je vier dagen per week en ga je één dag per week naar school. Een ervaren leermeester brengt je de kneepjes van het vak bij. Na de basisopleiding kun je ook nog een voortgezette opleiding volgen. Heb je belangstelling, neem dan contact met ons op!

Stage

Ook stagiaires kunnen bij bouwbedrijf Bakker terecht. Wij hebben leerplekken die jongeren de mogelijkheid bieden om aan hun toekomst te bouwen. Zowel MBO’ers als HBO’ers zijn bij ons welkom. Heb je belangstelling, neem dan contact met ons op!

Nieuws

 • Bouwbedrijf Bakker B.V. VCA** gecertificeerd

  Geruime tijd na het zetten van de doelstelling: “Als onderneming een...

  Lees meer
 • Uitbreiding gemeentewerf gemeente Weststellingwerf

  Ter uitbreiding van de gemeentewerf in Wolvega hebben wij donderdagmiddag 2 n...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Woningbouw

  Woningbouw

  Omdat uw huis moet voelen als een thuis...

  Lees meer
 • Agrarische bouw

  Agrarische bouw

  De productie en het welzijn van uw dieren vergroten...

  Lees meer
 • Utiliteitsbouw

  Utiliteitsbouw

  Uw idee samen vormgeven...

  Lees meer
 • "Een prachtig ontwerp dat 100% bij ons past, strakke sturing op kwaliteit en een prima samenwerking voor, tijdens én na de bouw"

  Familie Elfring
 • "Een vriendelijke manier van bouwen, de strakke planning en onderlinge bereikbaarheid"

  Dhr. Galama
 • "Je voelt de ervaring in de slimme oplossingen die worden aangedragen."

  Familie de Vries
 • "Plezierige samenwerking met prettige en deskundige vakmensen!"

  Familie Heddema – Piersma
 • "Bouwbedrijf Bakker denkt goed mee over de plannen en draagt goede alternatieven aan."

  Familie Oenema