Werken bij

Bij bouwbedrijf Bakker vinden we het geweldig om proactief mee te bewegen met de industriële revolutie. De bouw gaat alsmaar door en samen met een innovatief team willen wij graag mee doen met de nieuwste ontwikkelingen.

Werken bij ons betekent jezelf ontwikkelen. Bij ons is vakmanschap de basis. Vakmanschap die al aanwezig is of die wij proberen te creëren. Bij ons bouwbedrijf zien we het als een uitdaging om talenten te (h)erkennen en te laten groeien. Want hoe meer kracht er vrij komt, hoe beter wij kunnen meebouwen aan een leefbare samenleving.

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacature:

-Werkvoorbereider

Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor nieuw talent. Ook als wij geen openstaande vacatures hebben, zien wij graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt je sollicitatie voorzien van cv, opsturen naar info@bouwbedrijfbakker.nl 

Werken en leren

Middelbare school diploma op zak en werken in de bouw? Bij ons kan je een leer- en werktraject volgen. Wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf. Tijdens de opleiding ben je in dienst van ons. Je krijgt een leer- en arbeidsovereenkomst voor maximaal twee jaar en ontvangt een weekloon volgens de cao bouwnijverheid.

In die periode werk je vier dagen per week en ga je één dag per week naar school. Een ervaren leermeester brengt je de kneepjes van het vak bij. Na de basisopleiding kun je ook nog een voortgezette opleiding volgen. Heb je belangstelling, neem dan contact met ons op!

Stage

Ook stagiaires kunnen bij ons terecht. Wij hebben leerplekken die jongeren de mogelijkheid bieden om aan hun toekomst te bouwen. Zowel MBO’ers als HBO’ers zijn bij ons welkom. Heb je belangstelling, neem dan contact met ons op!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.