Vraagt u zich ook weleens af:
"Wat zou een bedrijfshal kosten?"

 

Functioneel & betaalbaar

Uw bedrijfshal, bedrijfspand, school of bedrijvencentrum moet functioneel zijn. Het dient de juiste uitstraling te hebben en het moet passen bij de functie en identiteit van uw bedrijf. We zijn benieuwd naar uw bedrijfsverhaal en leren u graag kennen. Wanneer we weten wie u bent en wat u drijft, kunnen we een onderscheidend en creatief bedrijfspand ontwerpen. Uw idee samen vormgeven. Pas wanneer we de perfecte 3D-tekening hebben gemaakt, gaan we een stap verder. Wij ondersteunen u tijdens het hele proces en delen onze kennis en ervaring met u. En onze offertes? Die zijn duidelijk en kraakhelder. Wij bouwen uw nieuwe bedrijfspand met oog voor uw identiteit en respect voor het budget.

De juiste uitstraling

Nieuw wonen Friesland is het merk waaronder wij onze nieuwbouwprojecten bouwen in Friesland. Voor de rest van Noord- Nederland doen we dat onder de merken: nieuw wonen Groningen, nieuw wonen Drenthe, nieuw wonen Overijssel en nieuw wonen Flevoland. Droomt u ervan om een nieuw huis te bouwen in Noord-Nederland? Een nieuwbouwwoning volledig volgens uw eigen smaak gebouwd. Een goedkope vrijstaande woning, een karakteristieke woonboerderij met een mooi bedrijfspand of een verbouwde schuur ernaast? De mogelijkheden zijn eindeloos, daar bent u inmiddels misschien wel achter. Laten we samen eens kijken wat het beste bij u past.

 

Uw idee
Samen vormgeven.

"Heeft u wel eens gedachtaan het verduurzamen van uw bestaande pand? Bespaar direct op energie en investeer in een waardevast bedrijfspand."

 

Een beetje trots op wat we hebben gebouwd mogen we best zijn, toch? Doe hier inspiratie op voor uw nieuwe bedrijfspand.