Uitvoerder bouw

Kom jij bij ons werken?

Als uitvoerder heb je een van de mooiste taken in de bouw: onder jouw leiding breng je nieuwbouw en renovatie tot leven. Natuurlijk dient zo’n traject efficiënt en volgens planning te verlopen. Bij Bouwbedrijf Bakker vinden we gebruikerscomfort, duurzaamheid en energiezuinigheid minstens zo belangrijk. Om dat te realiseren bewaar je tijdens de uitvoering goed het overzicht, creëer je een prettige werksfeer en communiceer je soepel met opdrachtgevers, onderaannemers en directe collega’s op de werkvloer.

Dit is kenmerkend voor jou

Je werkt graag in een team en weet mensen te motiveren en enthousiasmeren. Dat gaat je gemakkelijk af omdat je zowel duidelijk als servicegericht bent. En dankzij je proactieve werkhouding pak je mogelijkheden tot (proces)verbeteringen direct op. Je hebt een aantoonbaar MBO werk- en denkniveau.

Dit ga je doen

Je geeft zelfstandig leiding aan een deel van onze projecten. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor uren, planning, kwaliteit en veiligheid. Daarvoor verdiep je je goed in elk proces, stel je realistische planningen op en voer je samen met de werkvoorbereider een ordelijke projectadministratie. Tijdens het bouwproces woon je de werkbesprekingen en bouwvergaderingen bij, bewaak je de voortgang en signaleer je meer- en minderwerk. Onder jouw leiding weten betrokkenen wat er van hen verwacht wordt.

Interesse?

Past deze functie bij jou? En zie jij jezelf al werken bij één van de leukste bouwbedrijven van Nederland? Aarzel dan niet langer en stuur je sollicitatiebrief en cv naar info@bouwbedrijfbakker.nl

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.