Onze belofte

"Wij vinden dat het anders, beter, persoonlijker en vooral moderner kan. We willen onze klanten leren kennen en onze kennis met hen delen, zodat ze een weloverwogen beslissing kunnen nemen. Door het verhaal van onze klant te kennen, weten we wat we doen, maar vooral waarom we het doen. Tijdens het proces werken we samen met onze klanten en nemen we ze mee in het proces. We zijn bereikbaar en geven antwoord op vragen. Het is voor klanten goed om te weten waar we mee bezig zijn en wat ze van ons kunnen verwachten. Duidelijkheid, zowel in onze offertes, gesprekken als tijdens het bouwproces. Leuk! We zijn benieuwd naar uw idee en gaan graag voor u aan de slag."

Bouwen is fantastisch

Het vormgeven van ideeën en het laten ontstaan van iets; het is voor ons allemaal pure passie. Wij zijn nieuwsgierig naar verhalen en ideeën. Want dat is waar het begint. Samen praten over bouwplannen om daarna een nieuw huis, bedrijfspand of ligboxenstal tot leven te zien komen in een 3D-tekening. We doen alles zelf, met onze eigen specialisten. Van adviseren tot construeren, van uittekenen tot bouwen. Zo garanderen we bij bouwbedrijf Bakker de beste kwaliteit en de beste prijs.


Bewust bouwen, een bewust proces

Wij doen het anders, eenvoudiger, duidelijker en overzichtelijker. Graag nemen we u mee in ons bouwproces.


KOFFIE &
KENNISMAKEN
 

In de eerste fase inventariseren we uw wensen. Wie bent u? Wat is uw verhaal? En wat zijn uw wensen? Natuurlijk vertellen we u wie wij zijn. Misschien bent u op zoek naar bouwgrond of heeft u al een uitgewerkt plan. We willen u graag leren kennen om te bepalen op welke manier we u het beste kunnen helpen. Als er een extra gesprek nodig is, plannen we dat gewoon in. We willen dat u volledig overtuigd bent en zich goed voelt bij onze manier van werken.

OVERLEG &
ADVIES
 

Na de kennismaking of soms zelfs al tijdens de kennismaking gaan we dieper in op uw wensen en adviseren we u waar nodig. Nadat we uitgebreid hebben overlegd en u geadviseerd gaat het bij ons borrelen, ideeën ontstaan en de mogelijkheden worden uitgezocht.

ONTWERP &
AANPASSINGEN
 

Tijd voor het eerste ontwerp. Met dit ontwerp gaan we rond de tafel. We passen het ontwerp aan zo vaak het nodig is. Tot we ons gezamenlijk ontwerp op papier hebben staan.

INFORMEREN NAAR
REGELGEVING
 

We informeren naar voorschriften en vergunningen om zo te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan.

DEFINITIEF
ONTWERP
 

Al uw wensen worden samengevoegd en gebundeld tot het definitieve ontwerp met een 3D tekening van uw project als resultaat. U heeft nu een perfect beeld hoe uw bouwproject eruit komt te zien.

UW
OFFERTE


Het is tijd voor het bepalen van de prijs op basis van het definitieve ontwerp. U krijgt van ons een voorstel. Een heldere, transparante offerte waarin het voor u direct duidelijk wordt hoeveel het gaat kosten.

VASTLEGGING &
AKKOORD
 

Voldoet onze offerte aan uw wensen dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een overeenkomst. Een voorwaarde voor een goede samenwerking.

PLANNING &
LEVERTIJD
 

In overleg met u maken we een planning en leggen de termijnen en levertijd vast. We treffen ook alvast de voorbereidingen voor de bouwfase. We vragen voor u de benodigde vergunningen aan zoals de omgevingsvergunning en/of de milieuvergunning.

START
BOUWTRAJECT
 

Als de vergunningen verleend zijn, starten we met de bouw van uw project. Op basis van de gemaakte planning realiseren we het project binnen de gestelde tijd en het gestelde budget. We houden u op de hoogte en zijn er voor u wanneer u ons nodig heeft. Slimme oplossingen, een gedegen voorbereiding en een intensieve samenwerking met u resulteren in een relatief korte bouwperiode.

GARANTIE &
SERVICE
 

Vrijwel elk bouwproject heeft nazorg nodig. De eventuele verbeterpunten uit onze opleveringsronde voeren we zo snel mogelijk uit. Dan blijft ook bij u het prettige gevoel over dat uw bouwopdracht succesvol is uitgevoerd. Pas zodra u volledig tevreden bent over het hele bouwproject, is voor ons het bouwproject succesvol afgerond.

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.